Hestehoven 0-3 år

Avdelingen har i år 14 barn mellom 1-3 år. Anki pedagogisk leder, Andreas og Dorota barnehagelærere, og Elisabeth assistent er et dyktig team som jobber godt sammen om de minste.

Hverdagen vår er rutinepreget. Vi har stort fokus på nærhet, tilstedeværelse og gode opplevelser så vel ute som inne. Dette for å skape trygge og gode læringsrammer for barna.

Barna elsker å leke med vann på badet eller ute i søledammene. Maling, sang og bevegelse er viktig. Vi er god på klemming og synes eventyr og flanellograf er utrolig spennende. Barna på Hestehoven er ivrige i utetiden og utfordrer seg i ulendt terreng både sommer og vinter. Ellers er vi alltid til stede på gulvet sammen med ungene, der de får utforske i fri lek og har voksne som en trygg havn og komme til.