Hestehoven

johannessen89@live.com

Ann Kristin Jacobsen

Stilling: Pedagogisk leder

Ann Kristin startet å jobbe i Einerabben 01 august 2015. Ho har 13 års erfaring som pedagogisk leder i kommunens barnehager, og er nå ansatt som pedagogisk leder på Hestehoven.

Dorota Cieslik

kropeczka96@wp.pl

Mette Vibeke Wilhelmsen

Stilling: Assistent

Mette startet å jobbe i Einerabben høsten 1999 som vikar, men har jobbet fast siden begynnelsen av 2000 tallet. Hun er for tiden å finne på Hestehoven, og er ei dame med masse fart og humør.

Tatjana Solberg Jensen

Stilling: Barnehagelærer
tatjanajacobsen@gmail.com

Tatjana har jobbet i Einerabben siden høst 2016. Ho er utdanna barnehagelærer og har mastergrad i pedagogikk. Ho er til daglig å finne på Hestehoven, med godt hjerte for de aller minste.

Elisabeth Eliassen

elisabeth.eliassen@outlook.com

Elisabeth har jobba mange år i kommunal barnehage, og startet i Einerabben i april 2016. Ho er ei dame med høy omsorgsevne, og ho er en humørspreder som ungene raskt blir glad i!

Myrulla

Dorota Cieslik

kropeczka96@wp.pl

Kate Elida Linnes

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Kate har jobbet i barnehagen siden 2005, og er til daglig å finne på Myrulla. Ho har lang erfaring i det pedagogiske arbeidet med barn, og ho tok i 2017 fagbrev som barne- og ungdomsarbeider.

Maria Kristoffersen

Stilling: Støttepedagog
kristoffersen.maria@gmail.com

Støttepedagog

Tove Nylund

Stilling: Pedagogisk leder

Tove startet hos oss 1. juni 2009 som pedagogisk leder på Hestehoven. I 2012 startet hun å jobbe på Myrulla og er der i dag. Ho har bred erfaring, både som lærer, styrer og ped.leder, også i kommunen.

Tove Anita Sæther

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Tove har jobbet i barnehagen siden oppstarten i 1988. Hun jobber på avdeling med de største barna på Myrulla, og har fagbrev som barne- og ungdomsarbeider.

Andre ansatte

Kristin Leirfall Kristoffersen

Stilling: Daglig leder
+4792619922
dagligleder@einerabben.no

Kristin ble ansatt som Daglig leder 01 Januar 2013 i Einerabben barnehage, og har tidligere lang erfaring som pedagogisk leder i kommunen. Ho har alltid døra åpen for både barn, personale og foreldre.

Styret Einerabben

Stilling: Eier

Tove Elisabeth Johansen

Stilling: Kjøkkenassistent
tove-84@hotmail.com

Tove Elisabeth er vår supre kjøkken-assistent som disker opp med fersk bakst omtrent daglig og varm mat på onsdager. Ho holder orden på kjøkkenet, og lager både hverdagsmat og festmat ved behov.