Hestehoven

Andreas Johannessen

Stilling: Barnehagelærer
johannessen89@live.com

Andreas har jobbet i Einerabben siden 2018, etter å ha jobbet fire år som barnehagelærer i privat barnehage. Han er en rolig og lun fyr med mange gode ideer i arbeidet med alle ungene. Han liker IKT og utetid, og kombinerer gjerne disse.

Ann Kristin Jacobsen

Stilling: Pedagogisk leder

Ann Kristin, til daglig kalt Anki, startet å jobbe i Einerabben i 2015. Ho har mange års erfaring som pedagogisk leder i kommunens barnehager, og er nå ansatt som pedagogisk leder på Hestehoven. Ho benytter humor som verktøy, sammen med bred erfaring i barns utvikling og læring.

Dorota Cieslik

Stilling: Barnehagelærer
kropeczka96@wp.pl

Dorota jobbet en stund som vikar fra Adecco, men vi klarte heldigvis å kapre denne supre dama til oss i Einerabben. Ho er unik med ungene, alltid tilstedeværende og omsorgsfull, i tillegg til å være kreativ og lojal. Ho er utdannet barnehagelærer fra Polen, og har jobbet på Hestehoven siden 2017.

Jørgen Hagerup

jvhagerup@gmail.com

Mette Vibeke Wilhelmsen

Stilling: Assistent

Mette startet å jobbe i Einerabben høsten 1999 som vikar, men har jobbet fast siden begynnelsen av 2000 tallet. Hun er for tiden å finne på Hestehoven, og er ei dame med masse fart og humør.

Elisabeth Eliassen

Stilling: Assistent
elisabeth.eliassen@outlook.com

Elisabeth har jobba mange år i kommunal barnehage, men startet i Einerabben i april 2016. Ho er ei dame med høy omsorgsevne, ho ser enkeltbarn og har masse erfaring når det gjelder barns utvikling. Ho har stort hjerte for de minste, og er derfor å finne på Hestehoven til daglig.

Myrulla

Jørgen Hagerup

jvhagerup@gmail.com

Kate Elida Linnes

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Kate har jobbet i barnehagen siden 2005, og er til daglig å finne på Myrulla som fagarbeider. Ho har lang erfaring i arbeid med barn fra 0-6 år, og er ei omsorgsfull og kreativ dame. Ho har skarpt blikk for enkeltbarn og situasjoner i hverdagen, og tar tak der ho ser det er nødvendig.

Maria Kristoffersen

Stilling: Støttepedagog
kristoffersen.maria@gmail.com

Maria har jobbet i Einerabben som støttepedagog siden 2018, og jobber nå 50 % på Myrulla. Ho er rolig og har en unik tilnærmingsmåte til ungene, noe som gjør henne til en fantastisk støttepedagog for barn som trenger litt ekstra støtte og hjelp innenfor ulike felt.

Sigrid Urland

Stilling: Spesialpedagog
sigrid.bech@icloud.com

Stine Bjørkli Westgård

Stilling: Spesialpedagog
stinebw@hotmail.com

Stine startet høsten 2019 som spesialpedagog i Einerabben.

Tove Nylund

Stilling: Pedagogisk leder

Tove har bred erfaring, både som lærer, styrer og pedleder, både i kommunen og privat. Ho startet hos oss i 2009, og er til daglig å finne blant de største ungene i barnehagen, på Myrulla. Tove er rolig og lun, og ingen kan fortelle eventyr som henne! I tillegg har ho fokus på enkeltbarn og deres styrker i hverdagen.

Tove Anita Sæther

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Tove har jobbet i barnehagen siden oppstarten i 1988, og har siden da tatt fagbrev innenfor barne- og ungdomsarbeid. Ho jobber på avdelingen med de største ungene, og er ei bestemt og meget engasjert dame både når det gjelder kreativitet og i arbeidet med barna. Alle barnehager burde hatt ei Lange-Tove!

Andre ansatte

Eli Fjær

Stilling: Annet
eli_fjaer@hotmail.com

Kristin Leirfall Kristoffersen

Stilling: Daglig leder
dagligleder@einerabben.no

Kristin ble ansatt som Daglig leder 01 Januar 2013 i Einerabben barnehage, og i 2015 tok ho Lederutdanning for barnehage v/uit. Ho har tidligere lang erfaring som pedagogisk leder i kommunen, og som leder har ho alltid døra åpen for både barn, personale og foreldre. Kristin brenner for arbeidet med de små, private barnehagene og sitter også i styret til IBID.

Styret Einerabben